Markkinapäivä 6.6.2012


Lahden Seudun Tekstiiliopettajat ry

Jäsenkirje 2/2012Hei!

Kevät on jo pitkällä ja kesän korvalla kaikilla on varmasti kova kiire saada työt valmistumaan ja tämä lukuvuosi hoidettua kunnialla loppuun. Toivotankin jokaiselle pitkää pinnaa ja voimia kevään kiireiden keskelle.Kesälomien alkaessa on yhdistyksemme perinteisen markkinapäivätapahtuman aika

keskiviikkona 6.6.2012 klo 10.00 alkaenv Aloitamme markkinapäivän makeasti torilla Vapaudenkadun puoleisen jäätelökioskin luona klo 10, jossa jokainen voi tahtoessaan ostaa jäätelöä nautittavaksi auringonpaisteen kera.

v Klo 11 meille on varattu opastettu kierros Historialliseen museoon Kuusenoksa ja lukinlanka - sata vuotta jugendtunnelmaa – näyttelyyn (Lahdenkatu 4, Lahti). Tule kokemaan vuosisadan alun tunnelmia, aistimaan jugendin kansainvälisiä tuulahduksia! Opastus kestää n. 40 min, jonka jälkeen voi vielä hetken itsekseen tutustua tarkemmin näyttelyyn. Yhdistys tarjoaa opastuksen, sisäänpääsy 7€ maksetaan itse.

v Historialliselta museolta siirrymme klo 12- 12.30 aikoihin Eko-kahvila Mea Mannaan (Hollolankatu 1, Lahti), jossa on mahdollisuus lounastaa omakustanteisesti. Mea Mannassa on tarjolla salaatti- ja keittolounasta, jos haluat vilkaista ruokalistaa, se löytyy viikoittain osoitteesta http://www.kaupunkikyla.org/fi/node/65Ilmoittauduthan pikaisesti 20.5. mennessä Julialle (makelanjulia@gmail.com tai 041 5051848)Torilla tavataan ja niille, jotka eivät pääse tulemaan, toivotan mitä ihaninta kesää!

Kommentit

Suositut tekstit