Kahisevasta kansainväliseen 3.11 ja 10.11


Syksyinen tervehdys

Tiedoksi myös opiskelijoillenne mielenkiintoinen luentosarja KAHISEVASTA KANSAINVÄLISEEN - PUKEUTUMISEN MONIMUOTOISTUMINEN SUOMESSA.

Etäluentoja voi seurata videon välityksellä Wellamo-opistossa (os. Aikuiskoulutuskeskus, Kirkkok. 16 Lahti) torstaina 3.11. ja 10.11. luokassa 101 ja 1.12. 1. kerroksen luentosalissa klo 16.50-18.20. Luennoille voi osallistua helposti myös netissä osoitteessa [http://tinyurl.com/kahisevaluento]. Kirjaudu sisään vieraana (Enter as a Guest) haluamallasi nimellä tai nimimerkillä. Nettiseuraamista varten tarvitset kuulokkeet.

Luentoja ovat olleet suunnittelemassa Tekstiilikulttuuriseura - Sällskapet för textilkultur ry ja Helsingin suomenkielisen työväenopisto, ja ne järjestetään yhteistyössä Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston kanssa. Etäluentoja voi seurata yhteistyöopistoissa Rauman kansalaisopistossa, Wellamo-opistossa, Kaukametsän opistossa, Kansalaisopisto Jukolassa sekä Sofia-opistossa Espanjan aurinkorannikolla. Tämä on Wellamo-opistossa käsityöluentojen saralla ensimmäinen pilottikokeilu.

Luentosarjan tiedote liitteenä.

----
yhteistyöterveisin
Wellamo-opiston käsityötiimi

Tuija Vähävuori
KM, KteO, tekstiilityön opettaja

Kommentit

Suositut tekstit