Kevään tapahtumia

IDEAILTA

Aiheena kuvansiirto kankaalle

keskiviikkona 24.3.2010 klo 17.30

Järjestämme yhteistyössä ompelutarvikeliike Ullakan kanssa ideaillan, jonka aiheena on kuvansiirto kankaalle. Ulla Kamppinen-Aalto tulee kertomaan meille kuvansiirron tekniikoista ja materiaaleista - ja pääsemme tietysti myös kokeilemaan näitä asioita käytännössä. Voit ottaa mukaan omia kuvia muistitikulle tallennettuna. Illan aikana on mahdollisuus myös konekirjonnan uusien materiaalien kokeiluun! Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 22.3. mennessä.

Ideailta pidetään Lahdessa Mukkulan peruskoululla (Lippokatu 1, kulku alakoulun pääoven kautta, kokoontuminen uudessa opettajainhuoneessa). Tervetuloa!


KEVÄTRETKI VÄÄKSYYN

lauantaina 22.5.2010

klo 10.00

Lähdemme toukokuun lopussa yhteiselle kevätretkelle Lahden Kotitalousopettajien kanssa. Retken kohteena on Vääksy ja tutustumiskohteina mm. Lauran kauppa ja Danielson-Kalmarin huvila. Retkelle lähdetään yhteiskyydeillä henkilöautoilla Lahdesta. Tarkemmat tiedot aikatauluista ja esim. lounaspaikasta lähempänä retkeä – ilmoittautua voi jo nyt!


RANTAKESTIT

tiistaina 8.6.2010
klo 14.00

Tänä keväänä koulutyö jatkuu kesäkuun puolelle ja suuri osa meistä on virallisena markkinapäivänä vielä työn parissa. Pääsemme kuitenkin heti kesäloman alussa Rantakesteille Karjusaaren kärkeen, Marja-Liisa Rytilahden luo (Karjusaarenkatu 86). Tervetuloa aloittamaan kesälomaa yhdessä!

Tarjoilun vuoksi pyydetään ilmoittautumista 4.6. mennessä.

keväisin terveisin johtokunta


Kommentit

Suositut tekstit